Olvasói vélemények

Olvasói vélemények

 

Köszönjük, hogy megírtad ezt a könyvet!

100% hasznos tartalommal, követhető, megcsinálható ötletekkel, útmutatókkal, csak hasznát lehet venni!

Gyurcsák Tamás – Esküvői-dj 

 

Köszönöm az extra információkat!
A könyvet elolvastam, nagyon tetszett: szórakoztatóan könnyed hangvételű, mégis rendkívül informatív és rengeteg hasznos infóval szolgál mind az új, mind a régi motoros esküvői szolgáltatók számára.
Amellett hogy átfogó képet nyújt a marketinglehetőségekről, számtalan elejtett, látszólag jelentéktelen megjegyzés is szerepel a kötetben, ami egyes szolgáltatóknak valójában a kulcsot jelentheti a továbblépéshez.
Mindannyiunknak vannak olyan gyenge pontjai, amelyek félig ott lebegnek a szemünk előtt – ez a könyv tudatosítja, felhívja a figyelmet ezen hibáinkra is és sürget, hogy lépjünk túl rajtuk és jobb szolgáltatóvá váljunk.
Innentől már nem az információ hiányával lesz probléma, hanem az jelenti a kihívást, hogy képesek legyünk követni, betartani a leírtakat.
Weigert József
Igen-igen nagyon klassz ez a könyv:))) Ezer köszönet érte!
Flora Esszencia Esküvői Dekoráció

Kedves László!

Nagyon tetszik a könyv, sok új dolgot és sok olyan dolgot olvasok amit eddig is így csináltam, de nem volt tudatos ?
További sikereket kívánok neked és a stábodnak!
Üdvözlettel:
István
Kedves Laci!
Megvásároltuk a párommal Tőled „ A sikeres esküvőmarketing szisztéma esküvői szolgáltatóknak” című könyvedet.
Kézhezvételkor kellemesen meglepődtünk, hiszen a könyvet névre szólóan dedikáltad.
Mások számára ez lehet apróság, nekünk viszont nagyon jólesett, hiszen megszólítottál minket.Sajnos idő híján több lépcsőben kellett elolvasnunk a könyvet, de akárhányszor kézbe vettük, mindig az volt az érzésünk, hogy ez a könyv LETEHETETLEN.Egyébként most, mikor e sorokat írjuk, már a könyved végére értünk. ?
Egy pár éve esküvői film- és fotókészítéssel foglalkozunk, számunkra nagyon hasznos ez a könyv, mert azonkívül, hogy néhány dologban megerősített minket (jó irányba haladunk), még nagyon sok hasznos információra is szert tettünk, sokat tanultunk. Köszönjük Neked, hogy megosztottad velünk a tudásodat és a tapasztalataidat!
Kívánjuk, hogy a könyved bestseller legyen és a jövőben minden terved sikerüljön!
Üdvözlettel:  Kosztelnik Árpi és Molnár Orsi – Komostudio.hu

Szia Laci!
Köszönöm, megkaptam a könyvet, egyszerűen óriási és nagyon rafinált.
Több mint 30 éve vagyok esküvői szolgáltató és szintén kommunikáció szakon végeztem, de egyáltalán nem gondoltam volna, hogy sok újat hallok még ebben a szakmában.
A könyv számomra is sok új ötleteket és rendszerességet mutat.
Hiába a jó pap is holtig tanul, mondja a közmondás.
Örülök, hogy össze hozott bennünket a sors.
Kellemes ünnepeket és boldog újesztendőt kívánok neked.
Barátod,
Sanyi

A Dekor specialista meghajol a marketing specialista előtt!
Ittam a szavaidat, remek összefoglaló kiváló könyv!
Én sosem tanultam marketinget, de a tudat alattim és az ösztönöm hasonlóan cselekszik.
Van még mit tanulnom, ezek után ha alkalmam nyílik, ott leszek a rendezvényeiden.
Nagyon örülök, hogy megrendeltem! BUÉK
Gengeliczky Tímea – Happy End Esküvő és Dekor Specialista
Ugrás a rendeléshez!

Szia Laci!

Szuper a könyv, számomra különösen hasznos, mivel én új belépő vagyok fotósként az esküvő területén.
Rengeteg hasznos dolgot tudtam meg a könyvedből, és sok mindent megerősítettél, amit eddig csak gondoltam e területről…!

Szóval GRATULÁLOK a könyvedhez!!!

Boldog karácsonyt!

Üdv, Ákos

Jöjjön egy felháborodott, bosszús olvasó!

Egyrészt a könyvedet megkaptam, szívből köszönöm! Nagyon köszönöm a dedikálást is, igazán személyes lett általa ez a példány!A könyvről, nos, egyelőre nem tudok sokat írni, lévén, csak tegnap volt módom és alkalmam kezembe venni.Szóval csak tegnap fogtam először kezembe, de persze nem hagytam sokáig olvasatlanul. És persze most jöhetne a kamu duma, hogy Úristen, EZZZZ aztán a könyv, meg hogy éjjel zseblámpa fényénél estem neki, de a helyzet az, hogy a könyved eddig több bosszúságot okozott, mint örömet.Hogy miért is?

Nos, rólam tudni kell, hogy az ilyen jellegű könyveket nem oldalszám szerint kezdem olvasni, hanem a tartalomjegyzékből nézem ki a számomra legígéretesebb, legizgalmasabb részt, és azt olvasom el elsőként. Így tettem a könyved esetében is, azaz csak tettem volna, csakhogy amikor elkezdtem olvasni a tartalomjegyzéket, azon kaptam magam, hogy ezt gondolom: “Hmmm, ez nagyon érdekes fejezet, áááá, ez még jobb, nem is, inkább ezt kezdem el olvasni, azazhogy mi is a következő?- na ez nagyon jó kis fejezetnek tűnik,,,,” És sorolhatnám. Mindegyik fejezet felkeltette az érdeklődésemet!

Olyan voltam, mint a viccben a nők a pasiáruházban, amikor emeletről emeletre mennek, és minden szinten magasabb tudású pasit találnak Szóval rájöttem, hogy ki kell vennem az életemből egy szabadnapot magamnak, és azt a könyvednek kell szentelnem…

Hanem a másik bosszúság!
Az ilyen típusú könyveket, mint a Tiéd, én tankönyvnek tekintem. Jegyzetelek beléjük (a Tiédben erre van is hely ), és a legfontosabb részeket szövegkiemelővel kiemelem. Ez általában pár szó, pár sor/oldal szokott lenni általában.
De most? Most kérlek szépen azon kaptam magam, hogy pár szó volt az, amit NEM emeltem ki szövegkiemelővel, a könyved jónéhány oldala már türkizkék színben ragyog (ami egyébként nagyon cool ), merthogy minden szó, minden sor, minden gondolat fontos, és érdekes a számomra.

A “bosszúságot” tehát -remélem nem vetted rossz néven- csak viccesen írtam, a helyzet az, hogy jóval több van ebben a könyvben, mint amennyit vártam, mint amennyit gondoltam.

Nagyon érdekes a számomra bepillantást nyerni az esküvői szakma többi ágazatába is, látni, hogy minden területnek megvan a sajátos problémavilága, és persze mindegyiknek megvan a saját szépsége, bája is.

Azt gondolom, mindenképpen hiánypótló a könyv, és sokaknak segít eligazodni ebben a cseppet sem könnyű, kihívásokkal teli iparágban.

Rakonczai László, Szeged – Rakonczai Photography


A könyv nagyon jó!
Örülök, hogy megrendeltem – annak még inkább, hogy megírtad :)Minden jót! Üdvözlettel: Sipos Kata  – siposkatafoto.hu
 tobbmegrendeles_felho-01

Kedves Laci!

Köszönöm szépen az infókat. Megkaptam a könyvet és már el is olvastam.
Nagyon hasznos és értékes információkhoz juttattál hozzá. Köszönöm!
Kellemes ünnepeket és további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:  Pányoki Bence

Kölcsön akarták kérni!
Egy eredeti dedikált könyvet, amit telejegyzeteltem, és fel-fel kell lapoznom néha emlékeztetőül????
Ez nem csak egy könyv, amit kiolvas az ember, hanem használati tárgy is.
Hajdú Laci
Szia Laci! Pont beteg lettem és van időm folytatni a könyved olvasni. Annyi okos dolog van benne.
Nekem nagyon-nagyon hasznos olvasmány lett.  Sőt biblia, tudom nem szép belefirkálni , de én aláhúztam , ami számomra fontos benne.
Üdv: Andi
Vedd meg, a tavalyi év egyik legjobb befektetésének bizonyult nekem is!
Hegyesi Béla
Kedves Laci!Tegnap végeztem a könyveddel.Mármint nem örökre, hanem az utolsó lap legutolsó betűjét is (ami egy u betű) elolvastam:-) és azért nem örökre, mert ez nem olyan könyv, mint az iskolai kötelező olvasmány, amit egyszer kiolvas az ember fia, na meg a lánya, aztán utána soha. Szóval ez olyan többször olvasós és akár össze-vissza is lehet a fejezetek között vándorolni…
Nagyon jól szórakoztam az olvasás közben, mert olyan szociológiai tanulmányt is tartalmaz a könyved, ami a mai magyar esküvői szolgáltatók helyzetét szerepét és különböző csoportok egymáshoz viszonyulását is bemutatja. Sok száz esküvővel, lakodalommal a hátam mögött csak ajánlani tudom minden esküvői szolgáltatónak.A KÖNYV elolvasását, sőt ajánlottá tenném az esküvőszervező oktatásokon is, hogy egy már ismert világba érkezzen az új generáció.
Nagyon jó egészséget és Boldog Új Évet Kívánva,
Baráti üdvözlettel: Nagy G. Csaba – ceremóniamester, vőfély

Kedves Olvasó! A könyvet csak akkor vedd a kezedbe, ha az esküvők világában valóban egy hiteles, és jártas ember útmutatását szeretnéd olvasni.
Laci barátom őszinte, szókimondó, néha – néha picit csípősen oda – oda szóló! Az általa írt sorok óriási segítség lesz fejlődésedhez, és céljaid eléréséhez, amennyiben ezt a mára már igényes szakmává fejlődött tevékenységet professzionális szinten akarod végezni, ahogyan azt Laci is teszi!
Bohács Róbert vőfély

A könyved olvasása közben elfelejtettem időben leszállni a villamosról. 1:0 oda!:)
Misi

Elolvastam!
Egyszer (majd 2 ünnep között még egyszer): Átfogó, hiteles, őszinte és ami a legfontosabb, olyan módon gyakorlatias, hogy azonnal pénzre váltható tanácsokkal segítettél minden szolgáltatót.
Engem megerősített abban, hogy amit eddig ösztönösen végeztem azt egyre inkább tudatosabban tegyem a jövőben.
Mások példáiból is, de leginkább magamról tanultam.
Korábbi felnőttoktatói életemből kiindulva az átadott anyag 15 %-a az amit elsőre valaki elkezd beépíteni a napi munkájába már rövid távon eredményt hozhat.
Hogy ebből kinek mi az a 15 százalék azt mindenki döntse el magának.Elkezdeni nem lesz nehéz, megvalósítani már igen, de az útmutatót megadtad.
Még egyszer köszönöm!ui: tetszett a fotós részben Gábor összeszedettsége. Szóról szóra igaz.
Ha lesz egy második kötet és szóba kerülnek a fotós dolgok, főleg az árazás segítek egy másik oldalról megvilágítani mi a korrekt szerintem és mi az ügyfeleknek megnyugtató és mi az átverés….
Üdv, Big Charlie – Debrecen
 ugyfelkereses_felho-01
Kedves Laci!A könyv nagyon tetszett, talán jobb kifejezés az, hogy magával ragadott.
Gratulálok és köszönöm! Sike Anita – Lara Esküvőszervező- Miskolc

Hogy miért vedd meg a könyvet? Mert egy lehetőség. Ha úgy tetszik helyzet. Talán életed helyzete.. Ha belövöd, azzal biztosan nyersz. Mert óriási segítség az önmegvalósítás útján. Mert el fog fogyni, és te bánni fogod hogy nincs saját példányod.

Lacinak 20 évébe telt mire felépítette a sikert.. Neked elárulja mit kell tenned, hogy ez a folyamat sokkal gyorsabb legyen…

Szitás Róbert-Szitu  – Ceremóniamester


Szia Laci!
Elolvastam a könyvedet, nagyon tetszett.
Jó kis olvasmány, hasznos és értékes információkkal van fűszerezve. Lehet tanulni belőle és bár 8 éve vagyok az “esküvőiparban” tanultam új dolgokat.Marketing szempontból sok érdekességet sajátíthatok el írásod kapcsán. A könnyed hangvételű, baráti hangulatú sorok teszik érdekessé és tanulságossá könyvedet.
Köszönöm a lehetőséget, örülök,hogy kezemben tarthattam és olvashattam könyvedet.
Úgy érzem előrébb léphetek és átformálhatom, egyedibbé tehetem szolgáltatásaimat.
Baráti üdvözlettel: Robi – Robertophoto

A szerző az esküvőszakmában fogalom, marketingháttere megkérdőjelezhetetlen, jelen pillanatig is számos kollégát segítettek megoldás- és jelenségközpontú nézetei, magyarázatai és tanácsai. Kíváncsian várom, az ebben a könyvben olvasottakat miként fogjuk tudni mi olvasók gyakorlati használatban tesztelni, reményeim szerint nem csak a saját hasznunkra, de a teljes hazai esküvővilág felfelé ívelése érdekében.

Dunai Misi – Álomklip.hu – Esküvői Film


Kedves Laci!
Olvasom a könyved és azt kell mondjam nagyon tetszik amiket írsz, de legjobban ahogyan beszélsz benne.
Nekem olyan mintha személyesen mondanád a gondolataidat.
Olvasom tovább és próbálom a magunk képére fordítani.
Boldog Karácsonyt kívánunk neked és kis családodnak.
Szilvi és István

Megérkezett.
Amikor kivettem a postaládából, rögtön kibontottam.
Először a hátoldalon elolvastam Boha ajánlását, majd kinyitottam a közepén és szívtam egy slukkot a cigarettámból.
4-5 mondatot elolvastam a 72. oldalon és arra gondoltam, pont olyanokat ír amiket én is gondolok.
2 dolog biztos, holnap sárga nyakkendőben énekelek a bulin, és el fogom olvasni a könyvet.
Szakács Róbert – Bravo Zenekar

Ma jött a postás, na ná, persze hogy csekket hozott, ,- de volt egy boríték is mellette,….Esküvőmarketing könyv , Barna László műve ami már feldobta a napomat a “piros nyomdai mű” után…. de valószínű nem is ragadtam volna egeret (meg Nikont) de amit hiányolok sok éve , -barátság,szeretet,- Én elkötelezett harcosa vagyok ,…. jól eső érzés volt hogy egy baráti hangvételű dedikálás fogadott az első oldalon! …már megérte köszönöm.
Baráti üdvözlettel: Olex

“Ez a könyv HIÁNYPÓTLÓ nagy betűkkel, remélem aki ebben az iparágban dolgozik elolvassa a könyvet.
Egyszerűen nem lehet hatékonyan dolgozni 2015-ben a könyv nélkül!
Kötelező olvasmány az összes esküvői iparágban tevékenykedő cégnek”
Tóth Mihály – online marketing és webáruház specialista

“Számtalan könyvet olvastam az utóbbi 20 évben marketingről, értékesítésről. 80%-uk annyit sem ért, mint a papír, amire nyomtatták, mert olyanok írták, akik életükben nem adtak el még egy fogkefét sem. Laci könyve pont azért különösen hasznos és értékes, mert egy autentikus személy írta, akinél jobban talán senki sem ismeri az esküvői szolgáltatások piacát és a valódi ügyfeleket. Ha valódi, gyakorlati tippeket akartok, ne keressetek tovább!

“Barna Laci könyve olyan az esküvői szolgáltatóknak, mint a herceg a fehér lovon. Csak egyszer jön el, de ha igent mondasz rá, egy életen át boldoggá tesz!”


Szőke Róbert – bizalomépítési specialista


Akárhány marketing könyvet vettem kezembe, mind azzal az első lépéssel kezdett, hogy hogyan tartasd meg a vevőidet. Valljuk be az esküvői szakmában nincs sok visszatérő vásárló/megrendelő, ezért is tartom hasznosnak azoknak, akik fejlődni akarnak azért, hogy a hobbija a megélhetése lehessen!

Bridal Mirage


A könyv egy igazi útmutató az esküvők csodás, ám olykor csúszós világába. Laci számomra mind a marketing szakterületen, mind pedig ceremóniamesterként is hiteles személyiség, így bátran ajánlom mindenkinek, hogy lapozza és használja ezt a nagyszerű könyvet a saját sikereinek építéséhez. Nem fogja megbánni…


Simai Marianna szertartásvezető


Van egy teszt, amikor arra kérik a tesztalanyt, hogy ha mondanak egy kifejezést, akkor azonnal vágjon rá egy nevet, egy márkát. Úgy, mint pl.: “biztonságos családi autó = Volvo”, “energiaital = RedBull”, vagy “lila tehén = Milka”

Ha velem is elvégeztetnék ezt a tesztet és az “esküvő”, vagy az “esküvőmarketing” szavakra kellene azonnal személy, vagy márkanevet mondanom, mindkettőre ezt vágnám rá: “Barna Laci”. Nekem ő a hazai “ESKÜVŐ MÁRKA”

Csobota-Kis Árpád Rendezvényszervezési és Rendezvénymarketing Mentor, A Barátságos Szállodák Nagykövete