Mentorprogram

Felmérem a már meglévő szolgáltatásodat vagy megtervezem az indulás előtt állót.
Ebben a speciális esküvői szegmensben segítek neked megérteni a vállalkozásod vagy szakmai területed aktuális helyzetét, erősségeit, gyengeségeit, céljait és az ideális ügyfeleidet. A felmérés eredményeit felhasználva egy egyedi stratégiát dolgozok ki számodra.
Válaszokat adok neked a felmerülő kérdésekre, szituációkra amelyekkel találkozhatsz az esküvős munkád során. Ez lehet szakmai, emberi, kommunikációs probléma.
Kérhetsz kivitelezést is. A már meglévő alapokra építve meg is tervezem neked az arculatodat, a szöveget, a weboldaladat, kommunikációdat, közösségi médiás megjelenéseidet, hogy sikerrel működj az esküvői piacon.

Egy megtérülő befektetést. Tudást. Látásmódot. Munkaeszközt. Olyan stabil alapokat és esküvőmarketing szisztémát, amivel előremutatóan tudsz fennmaradni ezen a speciális piacon.

.
eskuvomarketing specialista szakerto-barna-laszlo
BARNA LÁSZLÓ
gyakorlati brandépítő

Tanácsadás

Esküvőmarketing tanácsadás Barna László esküvőmarketing specialistától óradíjas formában.

Hogy állsz a saját esküvői marketingeddel? Weboldaladdal, ügyfeleid kiválasztásával? Segítek!

Célcsoport, weboldal, ajánlatkérés, és minden olyan fontos részt ami befolyásolhatja az idei és jövő évi foglalásaidat és ügyfeleid minőségét.

Tehát ha valódi esküvői marketing tanácsra, útmutatásra, technikai segítségre van szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

Ma már rengeteg új esküvői szolgáltató lép piacra elég nagy lendülettel. Persze tudjuk, hogy 1-2 év alatt elfogy a lendület,
ha rosszul vagy éppen stratégiai gondolkodás nélkül kezdenek bele. Lehet ez átlagos szolgáltató, vagy éppen külföldi párok vérére éhező pár esküvőt vállaló szolgáltató.

Többen járnak hozzám vissza az elmúlt két év alatt, akik annak ellenére, hogy már jó párjaik vannak, kevesebb darabszámú   de minőségibb párok mellett már magasabb bevételt realizálnak. Még mindig érdemes átnézni a weboldalt, új területeket megcélozni.

Aradi Laci fotós kollégánk a 2015 decemberi végi Online pizsamás esküvőmarketing konferencia után átalakította az oldalát és január közepén máris érkezett visszajelzés:

“Szia, gondoltam küldök neked egy visszajelzést az eddigi tapasztalatokról.
Amióta az útmutatásaid alapján megújítottam az oldalt konkrétan megsokszorozódott az ajánlatkérések száma!
És olyan párok keresnek meg, akik nem akarják még a legolcsóbbnál legolcsóbb árat is kialkudni! Sőt, úgy néz ki, hogy két nap alatt eljutottunk egy párral a szerződéskötésig is, úgyhogy máris van kézzel fogható eredménye a tapasztalataidnak!

Mi mást mondhatnék? Köszönöm!

Szép napot!

Üdv,
Aradi László

A tanácsadásra személyesen vagy akár Online – Skype használatával kerülhet sor.

A legnagyobb tisztelettel osztom meg veled a tudásom és tapasztalataimat, megyétől és esküvőtípusoktól függetlenül, minden szolgáltató kollégának.

Kereshettek pozicionálási, kommunikációs, webes, seo-s kérdésekben, személyesen vagy Online.

Tanácsadói konzultáció ára:

Személyes konzultáció
1 óra 32.000 Ft
2 óra 52.000 Ft
3 óra: 72.000 Ft

Skype konzultáció
1 óra 32.000 Ft
2 óra 52.000 Ft
3 óra: 72.000 Ft